Viac ako  4 000  receptov

Nahlásené komentáre

Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?


autor: Moshe
vložené: 16. 09. 2010 19:41:44

Ak mozem skuste si uvedomit jednu zasadnu vec, perkelt = smotana, paprikáš = paprika mleta cervena. To znamena ze perkelt sa zahustuje smotanou a paprikas je akekolvek maso na paprikovom zaklade. Toto je perkelt a nie paprikaš. Sorry ale ako ma tu uz poznaju ja musim pretoze neznasam ak je nieco nepresne.;-)



Copyright © 2008 - 2024 www.toprecepty.sk | Šírenie obsahu týchto stránok je bez písomného súhlasu autorov zakázané.

Partner: Videorecepty             Všeobecné podmienky | Výmena odkazov | Bannery | Pexeso | RSS | Kontakty
Táto webová stránka používa cookies na vylepšenie našich služieb. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.
Toprecepty.czToprecepty.skTopmoucniky.czTopgrilovani.czTopkonicek.cz